исплата и проценка веднаш

откуп на ЗЛАТО

Откуп на злато по најповолни цени, дојдете денес и претворете го вашето злато во пари

Заложна куќа покрај позајмица на пари со залог злато нуди и откуп на вашето непотребно злато!

Претвори го своето непотребно злато во #кеш

Земи ја потребната позајмица со залог на злато

Твоето злато е повеќе од само накит

Цена одредена според берза

Според апликацијата КИТКО се одредува цената за откуп и залог на злато , секојдневна промена на цената спроед берза.

Исплата веднаш

Вршиме исплата ВЕДНАШ и тоа преку сметка од фирма на трансакциска или кеш.

Откуп и залог на секаков тип на злато

Старо злато, ново злато, скинато злато, накитно злато, дукати , забно злато и сл.

Финансирај се сам и земи #КешНаРака

Контактирај не сега и добиј кеш на рака! Контакт

КАКО најбрзо до кеш?

Контактирај не веднаш

078/633-234

Адреса: Видео Смилевски Бато бр.10
Скопје 1000

Емаил: zaloznakukjakesh@gmail.com